Bewezen succes

UpTrek is succesvol geïmplementeerd bij verschillende bedrijven en organisaties als de Duitse Targo Bank, Gemeente Amsterdam, Amadeus, Rotterdam School of Management en Rhenus Contract Logistics. Uit onderzoek is gebleken dat door het inzetten van UpTrek in de organisatie de workflow productiviteit aanzienlijk kan stijgen. En dat een Duitse bank het platform intensief gebruikt lijkt ons genoeg bewijs dat UpTrek privacy en security hoog in het vaandel heeft staan.

Rhenus Logistics

Prestaties opschalen

Rhenus Contract Logistics is een groot distributiebedrijf met talloze vestigingen in Europa. Om hun diensten van hoge kwaliteit te garanderen, zijn ze afhankelijk van gemotiveerde en opgeleide medewerkers die hun bedrijfswaarden weerspiegelen. In samenwerking met UpTrek heeft Rhenus een trainingstool ontworpen die een leuke manier van leren garandeert die medewerkers helpt te groeien, aan hun competenties te werken en hun prestaties op te schalen.

Expedities

Nieuwe medewerkers kunnen deelnemen aan ‘expedities’ die verschillende informatie modules omvatten. Van wonen in Nederland, informatie over gezondheidszorg, de voordelen van werken bij Rhenus en belangrijke informatie over wat je kunt verwachten op hun eerste dag. Door Uptrek te gebruiken, kon Rhenus de kwaliteit en productiviteit van de prestaties van hun nieuwkomers verhogen. Dit heeft de opleidingskosten aanzienlijk verlaagd en uit de analyse is gebleken dat de workflow productiviteit met 18% is gestegen.

Rotterdam School of Management

Ondernemers strategie

Rotterdam School of Management, Erasmus University (of RSM) is de internationale business school van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De afgelopen periode heeft RSM in samenwerking met UpTrek verschillende formats ontwikkeld in het leerplatform. Het eerste format is het strategie format, waarbij studenten kennis maken met de keuzes die je als ondernemer moet maken bij de opzet en groei van een onderneming. Daarnaast is samen met de vakgroep 'Mergers and Aquisitions' het onderhandelingsformat ontwikkeld, waarbij studenten oefenen met een fictieve bedrijfsovername. Bij deze overname moet je rekening houden met de stakeholders, kan de situatie plots veranderen door nieuwsflitsen en probeer je de tegenpartij te overtuigen van jouw bod via voicemailberichten.

Blended vorm

Binnen RSM wordt UpTrek in een blended vorm ingezet, waarin de studenten deels tijdens klassikale colleges en deels digitaal aan de slag gaan met de lesstof. Juist het samen spelen, soms in competitie verband, heeft een groot effect op de studenten, waarbij de resultaten van de spellen die gespeeld worden, weer in de klassetting besproken en geanalyseerd worden.

info@uptrek.nl
+31 (0)20 33 00 111
Marineterrein, pand 024
Kattenburgerstraat 5
1018 JA  Amsterdam

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op!

info@uptrek.nl
+31 (0)20 33 00 111
Marineterrein, pand 024
Kattenburgerstraat 5
1018 JA  Amsterdam