Playful Solutions
Serious Impact

UpTrek is het resultaat van jarenlange ervaring van IJsfontein. Spelend leren wakkert de intrinsieke motivatie aan zodat mensen zich willen blijven ontwikkelen. Door de inzet van spelmechanismen lijkt leren in UpTrek ‘vanzelf te gaan’.

Playful learning

IJsfontein ontwerpt en ontwikkelt spelend (digitaal) leren vanuit de overtuiging dat mensen van nature nieuwsgierig en intrinsiek gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen. Denk aan een serious game of gamification traject voor de training van personeel, interactieve belevenissen voor musea of een crossplatform digitale methode voor het basisonderwijs.

Naar website

Nieuwsgierigheid

Nieuwsgierigheid is de drijvende kracht achter wetenschap en innovatie. Een kracht die steeds belangrijker is in een wereld die in rap tempo verandert en digitaliseert. Weten hoe je een probleem definieert en oplost is belangrijker dan het antwoord. Gedrag belangrijker dan kennis. En dat is precies wat wij al 20 jaar doen. Wij ontwerpen gedrag vanuit de overtuiging dat mensen van nature nieuwsgierig zijn en intrinsiek gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen. Spelen is in onze visie een van de meest effectieve manieren om deze drijfveren aan te spreken.

Marineterrein Amsterdam

Van oudsher is voor leren een belangrijke rol weggelegd op het Marineterrein. In een snel veranderende wereld ontstaan er nieuw type banen waarvoor we andere vaardigheden nodig hebben of andere mogelijkheden om te kunnen leren. Allerlei organisaties op het terrein werken samen aan slimme oplossingen om mensen hierbij te helpen. Door nieuwe manieren van leren te bedenken, te testen en hier toe te passen, willen we onze samenleving, onze stad en onze buurt, weerbaarder maken voor die snelle veranderingen.

info@uptrek.nl
+31 (0)20 33 00 111
Marineterrein, pand 024
Kattenburgerstraat 5
1018 JA  Amsterdam

Nieuwsgierig geworden?

Neem contact met ons op!

info@uptrek.nl
+31 (0)20 33 00 111
Marineterrein, pand 024
Kattenburgerstraat 5
1018 JA  Amsterdam